0

Защо да рециклирате автомобила си?

Може да ви звучи странно, но в 21-ви век все още има хора, които не са запознати с процеса на рециклиране при автомобилите. Всички сме виждали автомобили, които не са в движение от месеци, дори години.

Предавайки ги за скрап, вие получавате пари и то на момента! Освен това всеки тон рециклирана стомана от старите автомобили помага да се пестят природни ресурси. Това е много по-евтино и лесно от добива на нова стомана.

Кои коли могат да бъдат предадени за скрап?

Ако колата ви е претърпяла пътен инцидент, има непоправими или твърде скъпи за отстраняване повреди, то предаването за скрап е най-доброто решение.

Техниката, с която разполагаме в Ровотел, ни позволява да извлечем максимума и да дадем справедлива цена за предадения автомобил, а вие можете да сте спокойни, че всичко се извършва природосъобразно.

Благодарение на нашата дейност, ние осигуряваме над 50 000 тона екологично добит метален скрап за индустрията на страната и Европейския съюз.

Какво още е необходимо да знаете?

Ровотел издава Удостоверение за дерегистрация, а за ваше улеснение транспортът  на автомобила също се осигурява от нас напълно безплатно. Цената, която можете да получите за вашия стар автомобил, можете да разберете, като позвъните на някой от следните телефони:

  • 0886 846 533 
  • 0898 200 207

Друга съществена полза за природата при предаването на коли за скрап, е че гумите също могат да бъдат рециклирани. Каучукът е също толкова траен и издръжлив, колкото новопроизведения. Парчетата могат да се използват за производство на настилки за игра, обувки и хиляди други неща. Могат да се използват и като гориво за циментови пещи.

Да обобщим

Най-умният начин да се отървете от стария автомобил, е като го предадете за скрап. Ровотел е компания, създадена за ваше удобство в този процес. Ще транспортираме автомобила без допълнители разходи за вас, а вие ще получите договорената сума веднага. По този начин, освен да спечелите пари, вие ще сте дали своя принос за опазване на околната среда.