1_qr6xdfR-LLemqR7k0BfhBw

Опасностите при шофиране на стар автомобил

Всички сме наясно с неудобството и цената на това да шофираш твърде стар или претърпял инцидент автомобил. Вижте четири от най-често срещаните опасности, които крие това:

  • Степен на сигурност

Колите, произведени преди повече от 15 години, имат по-ниска степен на сигурност от новите такива. Ако обичате своя класически автомобил и не сте готови да се разделите с него, инвестирайте във възстановяването и поддръжката му. Ако старата ви кола има степен на сигурност колкото тостер на колела, може би е време да помислите за предаването ѝ за скрап, за което ще получите и пари.

  • Необходими са множество ремонти дейности

Повредените коли често изискват огромни средства за тяхното възстановяване и се превръщат в опасност за пътя. Хората често продължават да шофират автомобилите си, въпреки няколкото светещи индикатора на таблото. Помнете, че трябва да се погрижите за своята сигурност, тази на близките си и на всички участници в пътното движение. Не чакайте, докато спирачките ви откажат или двигателят ви запуши. Предотвратете инциденти, като възстановите проблемните части или предадете колата за скрап, когато моментът за това настъпи.

  • Нуждите ви се променят

Ако семейството ви расте, ще усетите нужда от повече пространство в колата си. Твърде старите модели не са оптимални в това отношение, а автомобилните инженери непрекъснато работят за осигуряване на максимално пространство и комфорт на пътниците. Появата на деца е най-добрата причина да се разделите със стария автомобил и да изберете по-голяма, удобна и сигурна алтернатива.

  • Ръждата не е само неестетична. Тя носи опасност

Всички автомобили се сдобиват с ръжда, а във времето тя не спира да расте При неглижиране на появата ѝ тя  може да обхване ходовата част и да достигне до отделни компоненти от колата. Обърнете се към доверен сервиз, който да контролира процесите на ерозия и да предотврати увреждането на автомобила.

Ровотел е тук, за да осигури безпроблемно предаване на вашия автомобил за скрап, когато този момент настъпи. Просто позвънете на някой от следните телефони 0886 846 533 / 0898 200 207, а ние ще се погрижим за останалото. Процедурата е максимално улеснена, а договорената сума получавате още при взимане на колата.