Myths

3 мита за предаването на коли за скрап

Да се отървете от непотребния автомобил понякога може да бъде много объркващо. Малко хора знаят към кого да се обърнат, за да получат адекватна информация и най-добра цена за своя автомобил за скрап. Вероятно и вие имате много въпроси, свързани с тази темата. Днес развенчаваме 3-те най-популярни мита, свързани с изкупуването на коли за скрап.

Мит 1: Никой не иска да купи моят непотребен автомобил

Това е най-лесният за развенчаване мит. Ровотел е лицензирана компания, чийто фокус са именно старите автомобили, които вече не са в движение. Автомобилът, който за вас вече се е превърнал в тежест и заема ненужно място, се превръща в източник на нови материали, след като бъде рециклиран.
Мит 2: Предаването на автомобил за скрап е твърде сложно

Това твърдение може да е било валидно преди години, но ние от Ровотел сме се постарали да опростим максимално цялата процедура. При нас всичко е лесно и бързо!

Единственото, което трябва да направите, е да се свържете с нас на някой от следните телефони: 0886 846 533 или 0898 200 207. Ние осигуряваме необходимите документи за дерегистрация, а уговорената сума получавате на момента!

Мит 3: Никой не извозва автомобилите за скрап

Противно на всеобщото схващане, не е необходимо да мислите как да докарате автомобила до пункта за изкупуване на коли за скрап. Това би било свързано както с много нерви, така и с немалка сума за покриване на услугата.

В Ровотел осигуряваме безплатен транспорт на колите за скрап, а за максимално удобство автомобилът може да бъде извозен дори през уикенда.

Ако вече сме ви убедили в предимствата на услугите, предлагани от Ровотел, можете да ни потърсите на 0886 846 533 или 0898 200 207, както и на страницата ни във Facebook: https://www.facebook.com/Rovotel/