scrap_your_old_car

4 знака, че е време да предадете старата кола за скрап

Предаването на автомобила ви скрап може да се окаже подходяща опция, когато престоят ѝ в сервиз се превърне в ежедневие, а проблемите не спират да се появяват. Вижте кои са 4-те знака, че това време наближава.

  1. Поддръжката на колата струва цяло състояние

Въпреки че колата може да е била най-добрата ви покупка преди 20 години, за съжаление нищо не е вечно. Поддръжката е нещо, от което всеки автомобил се нуждае, за да бъде в перфектно състояние, но с всяка изминала година тези разходи стават все по-големи. Ако колата ви прекарва повече време в сервиза, отколкото на пътя, то това е сигурен знак, че нейният живот е към своя край.

  1. Възстановяването е твърде скъпо

Често след пътен инцидент пораженията са толкова големи, че възстановяването на щетите се превръща в огромен разход. В такъв момент не бъдете емоционални, а се опитайде да погледнете обективно на ситуацията. Трябва ясно да претеглите разходите за ремонт и реалната стойност на автомобила. Ако се окаже, че ремонтът би струвал много повече от самия автомобил, то предаването му скрап се превръща в добра алтернатива.

  1. Колата ви е опасна и ненадеждна

Създава ли колата ви проблеми? Притеснявате ли се, че може да ви остави на пътя? Това е сигурен знак, че не можете да разчитате на нея, а всяко пътуване може да се превърне в кошмар. Не рискувайте своя живот, както и този на останалите участници в пътното движение. Нищо не е по-важно от това!

  1. Затруднявате се да продадете стария си автомобил.

Ако сте опитали всички възможни канали, по които да продадете своя употребяван автомобил, но въпреки това той от месеци седи пред блока, трябва да се запитате дали всъщност това е възможно. Това е един от ясните индикатори, че животът на автомобила е към своя край. Често сантиментът към колите ни ни пречи да оценим трезво, че техният живот вече изтича.

Ако се припознавате в тези знаци, време е да помислите за предаването на автомобила си за скрап. Така не само ще се отървете от проблемите, но и можете да започнете да спестявате за по-нов автомобил!

С Ровотел всичко става бързо и лесно, транспортът е безплатен, а вие получавате справедлива цена за своята кола веднага.

Свържете се с нас на следните телефони: 0886 846 533 / 0898 200 207